Retentive genetikere har etter sigende håpet i sikte !. Det kan bli mulig å kjibbe det nyoppdagede homogenet ut av systemet i krøppersen og gjøre salget av vaselin og dobbeldildoer til en saga blott.

Jeg er helt sikkert homo, men jeg har ikke funnet den rette enda så hetrofili er eneste valget jeg har. Lurer på hva som hadde skjedd hvis jeg hadde blitt omprogrammert rett etter fødselen ? Tja, jeg hadde vel skutt de som gjorde det, etter fylte 18 år antar jeg, som medlem i terrorbevegelsen FAG (Fraktion Arme des Geiles).

Er dette hjelpen redselsslagne panserskaphomser trenger for å kunne bli der de er og trives med det, eller er det en ny vaksine, PULIOVAKSINEN ?

Jeg syns dette fremskrittet suger litt både her og der, og mest fordi jeg ikke skjønner vitsen med å bruke tid og penger på å endre en legning bare fordi f.eks. du som leser dette (?), de ovennevnte panserskapdudene pluss noen religiøse med innvokste genitalier ikke er bekvemme med det. 

Well, jeg skjønner det jo.  Men da må jeg ta på meg fascistbrillene og de er så ubekvemme. 

Rart det der med det ubekvemme… Det må jo være bilder, liksom. De som kommer svevende innantefrå på tvangstankenes flaggermusvinger. Tvangstanker, huff å huff og nei, nei, nei, nei NEI ! Jeg skal la det ligge.

Nei, rumpisvaksine er bare bærsj. La oss helle heie på de som jakter på "tilbeder-genet". Det som etter sigende gjør at hjernen kortslutter når den ikke finner forklaringen på f.eks. en soloppgang og vips, GUD ! Det hadde vært greier, det. Fredspris garanteres for den som lykkes.

(også postet som kommentar på Thrillseeker123 sin blogg)