I Tabloid i går stilte statsministeren opp for å svare på angrepene fra Hagen om at vi bor i en sovjetstat.  Hagen holdt middagsselskap og kunne ikke nedlate seg til å delta i debatten omkring hans egne idiotiske og  uutdannede påstander.  

Statsministeren har nå sagt i klartekst, på direktesendt norsk tv at han har lyst til å møte Hagen i debatt om de påstandene som er levert.  Jeg tror ikke det nytter.  Hagen er for feig til å stille opp.  Det skulle bare mangle, – her har han værpa et grandiost ego-egg og han skjønte nok at han var blitt invitert til å være en snøball i helvete.

Enten må Hagen gå kraftig tilbake på det sprøytet  han har levert, eller så får han se til å stille opp og utdype sine filosofiske betraktninger, MEN det er nok fat chance som man sier.  Hagen kan pushe grandiosa, fett nok, men når det gjelder politikk så  er det dårlig stelt.  Han er en voksen mann etter hva jeg ser, – da burde han være klar over at man skal stå inne for det man mener, og argumentere for det, eller HOLDE KJEFT !

PS: "Rimi gjør Norge billigere !!" …. var ikke det en påstand som forbrukerrådet fikk slutt på ?

——-

Oppdatering 8/1 23:57

Nå viser det seg at jeg hadde feil, han stilte  til debatt med Statsministeren i dag.   Men hey, fremtiden har heller aldri vært mitt spesialområde. Han innser altså at man ikke kan si hva som helst og la være å forsvare påstandene,  og bra er det.  Det som er mindre bra er at jeg ikke fikk den duellen med meg.  Håper på reprise.