I dag så Siv ut til å storkose seg da hun fikk være med på Babloid-debatten om regjeringens varslede endringer av skattereglene.  I alle fall i starten av programmet.  Hvis man, som jeg,  anser hakkiplata og mantraet om misunnelse som støy så bidro hun som vanlig med ingenting.   Men somsagt, hun var i sitt ess, og det er vittig nok det. 

Der satt hun sammen med folk flest: Thon, Hegnar og Ulltvedt Moe og talte deres sak av hele sitt hjerte,  og så opplever hun at både Hegnar og Ulltvedt Moe leverer noe som til forveksling lignet en lovprising av det hun og Rimi-feigingen (som ikke kunne stille opp p.g.a. et lite mandagskalas) forlengst har karakterisert som en sovjet-stat. 

Dakars Siv, som hadde pugget leksa si så godt at hun klarte å levere den et par ganger, minst, på rappen.  Nei, folk flest, det ser ut til å bare være Thon det, men til gjengjeld har han, om ikke talegaver, så i alle fall masse peeng.  (og så virket det som om hodet hennes ble mindre og mindre etterhvert som debatten gikk, en helt annen sak selvfølgelig, men meget besynderlig).

PS: den nye lederen av Babloid må strammes litt opp, hun skal ikke være en  debattant, hun skal være programleder.  Det er ikke samme sak