Noen som husker SS, "Satans_sendebud" ?  Han var frekk  i trynet som bare faen, fikk masse pes og så ut til å trives med det.  Flere ganger kunne han ikke dy seg og tuppet ekshibisjonistiske selvskadere og gladejesusfolk i rævva så de formelig skreik og ble gang på gang utvist av mod. 

En gang han var utvist fikk jeg en mail (tror jeg) der han fremla sin side av saken med ønske om at jeg publiserte dette på min blogg (han kunne jo ikke det selv, utestengt som han var).  Det gjorde jeg selvfølgelig, selv om jeg har vært, og sikkert er, dødelig uenig i nesten alt han skriver.  Jeg hadde krangler med ham som kunne gå over en uke med laaaange kommentarer.  Det var gøy.  Vi diskuterte en masse betente saker som folkemord, genevekonvensjonene, tro/overtro og nazisme.

Fremdeles er det ingen som har klart å fylle hans plass her inne.  Det er vel fordi mod har sementert igjen den nisjen Satans_Sendebud hørte hjemme i, og nå er det blitt så ryddig, glatt og minimalistisk etterhvert her.  Helt trendy, tanketomt og navlebeskuende kjedelig.